Louisiana Tech University Press Box

Project Detail

LOCATION
Ruston, LA
CLIENT
Louisiana Tech University
STATUS
Complete

The existing press box at Louisiana Tech University was slowly becoming overshadowed by its rapidly growing football program. The University however, is devoted to its establishment and fan base and was willing to provide the necessary improvements needed to recruit top caliber students while also creating a more exciting game day experience for their fans. The new facility aims to achieve a cleaner, more nuanced form while simultaneously producing the best viewing opportunities possible. This is accomplished by utilizing a camera deck underneath the main structure allowing the facility to ”float” above the crowd, ensuring that its impressive stature does not impose on the onlooker’s engagement with the event. The sleek curve along the façade of the facility aims to integrate both form and function, guaranteeing that every suite maintains accurate sight lines of the field while also providing a refreshing sense of style that revitalizes the atmosphere of the stadium. Building the new facility has enhanced the game day experience at the University for years to come.

 

Team
Meet the Team

Meet our team of problem-solvers who create award-winning designs that welcome, inspire, and excite.

careers
Take a Giant Leap Forward

Join the team that’s transforming our communities through design.